Despre noi


SC Meta Group Universal SRL
      
Date de identificare:
Sediul : Str Drumul Taberei Nr. 94 Blc 519 Sc 3 Et 3 Ap 79 Sector 6 Bucuresti cod 061407
IBAN RO03INGB0000999901414050    ING BANK – filiala Drumul Taberei
CUI  RO 17063828 / 2004     J40 / 21436 / 2004    Capital social 200 RON
Tel   031 4243216 ;  0771 427 398 ; Email sales@metabirotica.ro  
 
Puteti accesa site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor facand click pe link-ul urmator www.anpc.gov.ro
 
Obiect de activitate: comercializare produse de birotica: echipamente si consumabile - originale , compatibile , remanufacturate si de reumplere ( cartuse cu toner sau cerneala , riboane , developer , toner pentru copiatoare , cd , dvd , dischete, MO , memorii , banda magnetica , imprimante , copiatoare , multifunctionale , drum , mouse , tastaturi , camera web , casti , microfoane , cabluri , switch-uri , kit de curatare ,fax-uri , camere foto digitale ,camere video , scanner , videoproiectoare , calculatoare de birou , parti ptr echipamente , hartie photo , LCD TV , monitoare , PDA ,DIMS ,IPAQ, calculatoare portabile , etc )

               

Sub umbrela “Metabirotica” adica garantia printarii de calitate la preturi convenabile

Experienta acumulata in domeniu,ne-a determinat sa oferim clientilor o "plaja" mai larga de preturi , astfel incat sa  putem satisface necesitati diverse in domeniul printarii.In acest sens , pe langa marcile consacrate(asa zisele OEM-uri) - creatoare de prestanta si distinctie ( BROTHER , CANON , EPSON , FUJITSU , GESTETNER , HP ,  KONICA , KYOCERA , LANIER , LEXMARK , MINOLTA , MITA , OCE ,OKI ,PANASONIC , RICOH , SAMSUNG , TALLY , TEKTRONIX , TRUST , TOSHIBA , VERBATIM , XEROX ,etc), am adoptat marci de consumabile compatibile ( Speed , Retech ) cu un raport excelent calitate/pret.Cum garantam calitatea? Simplu si la obiect!.Toate echipamentele de birou  beneficieaza de garantia asigurata de producator.Toate consumabilele (originale , compatibile , remanufacturate , reumplute , kit-uri de refill) defecte , care nu functioneaza conform specificatiilor producatorului , vor fi imediat inlocuite sau contravaloarea lor returnata cumparatorului, in maximum 48 ore de la data receptiei consumabilului returnat.Motivatia returnarii trebuie sa fie totusi reala , justificata si consumabilele returnate au fost folosite potrivit recomandarilor producatorului .

Ne simtim obligati sa facem urmatoarea mentiune:consumabilele sunt de cateva feluri— originale—OEM(produse de Original Equipment Manufacturer),compatibile (produse de alte brand-uri;sunt similare celor produse de  OEM-uri; sunt noi noute,calitative si cu pret  foarte bun ; unele dintre ele merg refillate) , remanufacturate ( consumabile folosite , care se desfac , li se inlocuiesc componentele defecte , si se reincarca), si reincarcate ( cartusele folosite sunt reumplute = refillate cu cerneala/toner;nu merg reumplute la nesfarsit;depinde de felul cartusului , calitate , brand si de …. noroc ). Cam aceasta este si ordinea preturilor la consumabile. Decizia va apartine si va dorim sa va  fie optima.            

 Pe site sunt publicate produsele cu o frecventa mai mare la vanzare.Daca nu ati gasit produsul dorit , contactati-ne si il vom gasi ,cu siguranta.
Promotiile de pe acest site , au caracter temporar si se desfasoara in limita stocului disponibil.
Adaosul comercial practicat de societatea noastra este de 0-100 %.
 Pe site , pozele si preturile au caracter informativ ; preturile sunt exprimate in lei si contin TVA ; preturile pot suferi modificari , dar , doar cu o notificare prealabila a cumparatorului.Cu alte cuvinte,nu vom onora nici o comanda daca cumparatorul nu va sti cu exactitate cat urmeaza sa plateasca pentru produsele solicitate.
 

Politica de confidentialitate

1.  Nota de informare
      SC Meta Group Universal SRL  a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 14352 , avand ca scop principal declarat " colectare debite / recuperare creante".

SC Meta Group Universal SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati realizand aplicarea prevederilor Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor.

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro si reserva dreptul de a sterge contul/ userul dumneavoastra daca descopera ca aveti sub 18 ani. Persoanele sub 18 ani nu au voie sa isi ofere datele su informatiile personale catre prelucrare si libera circulatie pe site-ul nostru. Daca descoperim ca exista inadvertente de orice fel printre aceste date sau informatii, noi vom lua masurile adecvate si le vom sterge/elimina.

Definitii Importante

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

·                   date cu caracter personal -informatii referitoare la o persoana fizica;

·                   prelucrarea datelor cu caracter personal -operatiunea care se efectueaza asupra datelor personale;

·                   stocarea -pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal;

·                   date statistice -date obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, sunt utilizate numai pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare;

·                   date anonime -date ce nu pot fi asociate cu o persoana;

·                   sistem de evidenta a datelor cu caracter personal -orice structura organizata de date personale;

·                   operator -orice persoana fizica sau juridica care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

·                   tert -orice persoana fizica sau juridica, alta decat persoanele care sunt autorizate sa prelucreze date;

·                   destinatar -orice persoana fizica sau juridica, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/cumparator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre  SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro a serviciilor pe internet – magazin online.

Prin completarea formularului de inregistrare prin care deveniti utilizator/client al ,SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro, utilizatorul/clientul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Meta Group Universal SRL  si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

·                   pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;

·                   realizarea procesului de vanzare ( facturare , livrare , plata , informare , notificare , confirmare,etc )
·                   colectare debite/recuperare creante

·                   participarea la concursuri, promotii;

·                   completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;

·                   transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

·                   transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC Meta Group Universal SRL;

·                   statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului Metabirotica.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea conditiilor de forma si continut acolo prescrise, puteti, o data pe an, sa exercitati un drept de acces la datele furnizate in sensul in care sa aflati daca acestea sunt sau nu prelucrate, de asemenea puteti oricand exercita in conditiile prevazute de aceeasi lege un drept de interventie asupra datelor in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveti posibilitatea exercitarii unui drept de opozitie in situatii particulare in sensul descris de lege precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa solicitati oricand doriti stergerea contului sau anonimizarea datelor.

Stergerea contului nu va avea ca efect si stergerea materialelor de orice fel care au fost transmise in mod public la momentul respectiv.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului agreati si intelegeti ca faptul stergerii datelor personale ce va apartin va fi urmat de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus aratate, puteti adresa o cerere pe e-mail sales@metabirotica.ro ,  in scris la sediul social al SC Meta Group Universal SRL din Str. Drumul Taberei nr 94,blc 519,sc. 3,et. 3,ap 79,sector 6 Bucuresti, cod postal 061407, ori pe fax la numarul 031 8115902. Pentru eventualitatea adresarii unei astfel de cereri, in scopul urgentarii efectelor acesteia, va rugam sa studiati cu atentie prevederile legislatiei aplicabile astfel incat solicitarea sa indeplineasca toate conditiile de forma si continut prevazute de lege.

2.  Accesul la datele personale

SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro declara pe proprie raspundere ca nu va dezvalui nici un fel de informatii personale despre utilizatorii/clientii  sai catre terte parti , exceptie facand :

*agentiile de recuperare debite/creante la care societatea este obligata sa apeleze , pentru a recupera sumele restante de la clienti;

*firmele de curierat(aflate sub contract cu  SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro sau alese de clienti ) catre care divulgam  doar informatii legate de nume,adresa si telefon , informatii pe care clientul ni le-a comunicat in prealabil pentru livrarea produselor comandate.

SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro poate dezvalui, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare, informatii care permit identificarea in mod personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru si toate conditiile legate de garantiile legale sunt indeplinite sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro nu incurajeaza declararea datelor nereale intrucat acestea odata dovedite nereale nu pot beneficia de protectie legala.

SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date, cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul  Metabirotica.ro.

3.  Link-uri externe

Pe website-ul  Metabirotica.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi sau bannere publicitare care in fapt va vor conduce spre alte pagini web apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

Limitarea Raspunderii SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro

SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro nu raspund de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective. SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro nu vor fi responsabile pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie. SC Meta Group Universal SRL si Metabirotica.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau ale altor continuturi aparute pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt in totalitate complete.

           Va multumim!
          SC Meta Group Universal SRL